Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 19 September 2016

2016.09.19 - Nyhetsbrev

Cisco IKEv1 svakhet kan avsløre kritisk informasjon. NBC har publisert en artikkel om statsstøttede russiske aktører.

NBC artikkel om statsstøttede russiske aktører

NBC har publisert en artikkel om russisk statsstøttede aktører som kompromitterer, stjeler sensitiv informasjon og saboterer. Målet er sensitiv informasjon fra vestlige demokratier, men også i større og større grad å sabotere og påvirke.
Referanser
http://www.nbcnews.com/tech/internet/who-are-[...]

Cisco IKEv1 svakhet kan avsløre kritisk informasjon

Cisco har publisert en advisory angående en svakhet i forbindelse med håndtering av IKEv1 forespørsler, som gjør det det mulig å tilegne seg informasjon fra minnet. Dette kan potensielt avsløre kritisk informasjon. Svakheten skal ha blitt funnet i forbindelse med en gjennomgang i etterkant av avsløringene til "Shadow Brokers". I følge Cisco skal svakheten ha blitt utnyttet hos noen Cisco kunder.
Anbefaling
Oppdater ved første anledning når oppdatering er tilgjengelig.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.