Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 23 September 2016

2016.09.23 - Nyhetsbrev

Informasjon om 500 millioner Yahoo-kontoer på avveie etter angrep i 2014. Akamai fjerner Brian Krebs fra sine servere etter stort DDoS angrep.

Informasjon om 500 millioner Yahoo-kontoer på avveie etter angrep i 2014

Yahoo melder at de i 2014 ble offer for et angrep hvor informasjon om 500 millioner bruker-kontoer havnet på avveie. Angriperne skal angivelig være sponset av statlige aktører uten at det nevnes noe om hvem dette er. Informasjonen som er havnet på avveie er navn, mail-adresse, telefonnummer, fødselsdato og hashet passord. For noen kontoer er det også mistet ukrypterte sikkerhetsspørsmål og svar.
Referanser
https://threatpost.com/500-million-yahoo-acco[...]
https://yahoo.tumblr.com/post/150781911849/an[...]

Akamai fjerner Brian Krebs fra sine servere etter stort DDoS angrep

Akamai fjernet i natt Brian Krebs (krebsonsecurity.com) fra sine servere etter at nettsiden har vært utsatt for et stort DDoS-angrep siden tirsdag. Angrepet har ligget på rundt 620Gbps med trafikk. Det ryktes at angrepet er en hevn etter avsløringen av personene bak vDOS, et nettsted som tok betaling for å utføre DDoS-angrep for kunder. Disse ble avslørt av Brian Krebs for få dager siden, og deretter arrestert.
Referanser
http://www.businessinsider.com/akamai-brian-k[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.