Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 26 September 2016

2016.09.26 - Nyhetsbrev

Bloggen KrebsOnSecurity flyttet til Google Shield, nylanserte iPhone 7 er allerede jailbreaket og datatilsynet varsler om dårlig håndtering av data knyttet til aktivitets- og helseenheter.

Bloggen KrebsOnSecurity fortsatt tidvis utilgjengelig

Etter at Akamai bestemte seg for å kaste ut nettstedet KrebsOnSecurity etter et massivt DDoS-angrep, har Googles Project Shield tatt over. Krebs har også postet en artikkel om viktigheten av å få på plass filtrering av utgående spoofet trafikk fra ISPer, gjennom å implementere standarden BCP38.
Referanser
https://krebsonsecurity.com/2016/09/the-democ[...]

iPhone 7 jailbreaket

Noen har allerede klart å omgå sikkerheten i iPhone 7, som ble lansert forrige uke. I en video viser 19 år gamle Luca Todesco bevis på at telefonen er såkalt jailbreaket. Hva vedkommende ønsker å gjøre med nulldagssårbarhetene er uklart.
Referanser
http://www.digi.no/artikler/19-aring-hacket-n[...]
http://motherboard.vice.com/read/iphone-7-jai[...]

Datatilsynet rapporterer om dårlig håndtering av data knyttet til aktivitets- og helseenheter

Datatilsynet har undersøkt håndteringen av data knyttet til seks ulike helseprodukter. Dette inkluderer enheter som måler puls, blodsukker, oksygenmetning med mer. Fem av seks testede produkter får stryk for manglende informasjon rundt håndtering av sensitive data.
Referanser
https://www.datatilsynet.no/Nyheter/2016/hels[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.