Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 6 October 2016

2016.10.06 - Nyhetsbrev

Sak i USA viser at Signal lagrer svært lite informasjon. FBI arresterte mann mistenkt for tyveri av NSA kode. Symantec med ny rapport som tar for seg ransomware og bedrifter.

Sak i USA viser at Signal lagrer svært lite informasjon

Open Whisper Systems, som står bak meldings-applikasjonen Signal for å kryptere meldinger, har blitt pålagt å utlevere all informasjon de hadde om en bruker. De skal på bakgrunn av dette pålegget kun ha vært i stand til å utlevere tidspunkt når konto ble opprettet, samt tidspunkt for siste pålogging.
Referanser
https://threatpost.com/subpoena-for-signal-me[...]

FBI arresterte mann mistenkt for tyveri av gradert informasjon fra NSA

FBI har i august i hemmelighet arrestert en mann mistenkt for å ha stjålet gradert informasjon fra NSA. Det skal dreie seg om flere terabyte med data. Det er fortsatt usikkert om han har sendt noe av informasjonen videre eller om han bare har beholdt den selv. Innsamlingen av informasjon skal ha pågått i flere år.
Referanser
http://www.nytimes.com/2016/10/06/us/nsa-leak[...]

Symantec med ny rapport som tar for seg ransomware og bedrifter

Symantec ga nylig ut en større rapport som omhandler ransomware rettet mot bedrifter. I rapporten kommer det blant annet frem at angriperne nå i større grad er ute etter å ramme bedrifter. Bakmennene bruker svært sofistikerte og avanserte metoder, og mange nye angreps-former er avdekket.
Referanser
http://www.symantec.com/content/en/us/enterpr[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.