Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 7 October 2016

2016.10.07 - Nyhetsbrev

FBI anklager 19-åringer for DDoS mot spillservere. Web-basert keylogger identifisert på over 100 nettsider for netthandel.

Web-basert keylogger brukt for å stjele kredittkortdata


Populære websider for netthandel har den siste tiden blitt infisert med en web-basert keylogger som leser av tastetrykkene dine og dermed stjeler kredittkort informasjon når du taster dette inn ved en handel. Over 100 slike handelsider har blitt infisert, men man frykter at tallene er enda høyere.
Referanser
https://threatpost.com/web-based-keylogger-us[...]

FBI anklager to 19-åringer for hacking som medlemmer av Lizard Squad og PoodleCorp


FBI anklager to 19-åringer for angrep mot online spill som World of WarCraft og League of Legends. På onsdag ble det annonsert at en amerikaner og en nederlender blir anklaget for å stå bak DDoS-angrep mot spillservere. I fjor ble også medlemmer av Lizard Squad arrestert så dette er nok et resultat av pågående etterforskning mot miljøene bak Lizard Squad og PoodleCorp.
Referanser
http://motherboard.vice.com/read/feds-accuse-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.