Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 27 October 2016

2016.10.27 - Nyhetsbrev

Kritisk svakhet i Adobe Flash. DYN har publisert en oppdatert bloggpost om angrepet 21.10.

Kritisk svakhet i Adobe Flash

Adobe har publisert en oppdatering til Adobe Flash, som fikser en alvorlig svakhet som kan brukes til å få kjørt vilkårlig kode. Adobe har blitt gjort kjent med at svakheten blir brukt i liten skala ved rettede angrep mot Windows 7, 8.1 og 10.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

DYN har publisert en oppdatert bloggpost om angrepet 21.10

DYN har publisert en blogpost med noe ny informasjon i forbindelse med DDoS-angrepet de ble rammet av 21.10. Blant annet skal antall angripere ha vært ca. 100 000 unike adresser, mot 10 millioner som er blitt rapportert tidligere. Tidligere anslag på 10 millioner unike adresser skyldes at legitime DNS-servere har forsøkt gjentatte ganger å oppdatere sin cache uten å lykkes, og derfor også ha medvirket til unormalt mange forespørsler under angrepet.
Referanser
http://hub.dyn.com/dyn-blog/dyn-analysis-summ[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.