Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 28 October 2016

2016.10.28 - Nyhetsbrev

Vinnere av Pwn2Own-konkurransen hacket Android og iPhone. Ny teknikk for å gjemme malware-prosesser i Windows.

Vinnere av Pwn2Own-konkurransen hacket Android og iPhone

Trend Micros Pwn2Own-konkurranse ble avholdt i Japan denne uken. En gruppe fra det kinesiske firmaet Tencent klart å hente ut bilder fra en iPhone 6S, men de klarte ikke å få full kontroll over den. På en Nexus 6P klarte gruppen å installere en ondsinnet app. Begge svakhetene ble utført kun ved å besøke en spesielt utformet webside med enhetens nettleser. Svakhetene er overlevert Apple og Google for patching.
Referanser
http://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/20[...]

Ny teknikk for å gjemme malware-prosesser i Windows

Tomer Bitton har oppdaget en ny måte å injisere kode i eksisterende Windows-prosesser for å skjule at det er malware på maskinen. Eksisterende sikkerhetsprogramvare for Windows klarer ikke å oppdage denne nye teknikken. Svakheten har fått det dramatiske navnet AtomBombing.
Referanser
https://breakingmalware.com/injection-techniq[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.