Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 4 November 2016

2016.11.04 - Nyhetsbrev

Cisco Talos med en teknisk gjennomgang av RIG exploit-kittet. Bloggpost fra Microsoft der de konkluderer med at EMET ikke lenger helt henger med i svingene som beskyttelsesmekanisme mot ondsinnet kode, og at man derfor bør oppgradere til Windows 10 for å få utbytte av operativsystemets mange nye sikkerhetsmekanismer.

Talos: En gjennomgang av RIG exploit-kittet

Bloggpost fra Cisco Talos der de i detalj beskriver hvordan et utbredt exploit-kit kalt RIG bl.a. benytter omfattende re-dirigeringer av trafikken for å vanskeliggjøre sporing og analyse.
Referanser
http://blog.talosintel.com/2016/11/rig-exploi[...]

Microsoft utvider "end-of-support" for EMET, og anbefaler samtidig brukere å oppgradere til Windows 10

Bloggpost fra Microsoft der de konkluderer med at EMET (Enhanced Mitigation Experience Toolkit) ikke lenger helt henger med i svingene som beskyttelsesmekanisme mot ondsinnet kode. De anbefaler samtidig brukere om å oppgradere til Windows 10, for å få utbytte av operativsystemets nye sikkerhetsmekanismer. De utvider samtidig den tidligere annonserte "support end date" for EMET fra 27/1/2017 til 31/7/2018.
Referanser
https://blogs.technet.microsoft.com/srd/2016/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.