Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 9 November 2016

2016.11.09 - Nyhetsbrev

Microsoft gir ut månedens sikkerhetsoppdateringer. Det er 14 oppdateringer, der seks er å anse som kritiske. Adobe oppdaterer Flash Player for Windows, Macintosh, Linux og Chrome OS for å tette til sammen ni alvorlige sårbarheter.

Microsoft gir ut månedens sikkerhetsoppdateringer

Microsoft har offentliggjort denne månedens sikkerhetsoppdateringer. Det er totalt 14 bulletiner, der seks er kategorisert som kritiske. Blant kritiske sårbarheter finnes blant annet oppdateringer til Windows-kjernen, Microsoft Edge, Adobe Flash Player og Internet Explorer. Verdt å nevne er at oppdatering MS16-139 retter det alvorlige sikkerhetshullet rapportert av Google forrige uke, CVE-2016-7216.
Anbefaling
Oppdater berørte systemer.
Referanser
https://technet.microsoft.com/en-us/library/s[...]
https://security.googleblog.com/2016/10/discl[...]

Adobe fikser alvorlige svakheter i Flash Player

Adobe slipper oppdateringer for Flash Player for Windows, Macintosh, Linux og Chrome OS (23.0.0.205/11.2.202.643 og eldre). Oppdateringene tetter til sammen ni alvorlige sårbarheter, som kan utnyttes til å få kjørt vilkårlig kode på et sårbart system.
Anbefaling
Oppdater til ikke-sårbar versjon (23.0.0.207/11.2.202.644) ihht. https://helpx.adobe.com/security/products/flash-player/apsb16-37.html
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.