Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 29 December 2016

2016.12.29 - Nyhetsbrev

Mozilla slipper viktig oppdatering til Thunderbird og Android utpressingsvirus infiserer LG SmartTV.

Android utpressingsvirus infiserer LG SmartTV

Sikkerhetsselskaper har advart i over et år om at det er muligheter for at Android malware, som er ment for telefoner og nettbrett, kan infisere andre enheter som kjører Android, slik som for eksempel smart TVer. BleepingComputer melder om at en familie skal ha fått TVen deres infisert av et utpressingsvirus i løpet av julen. Utpressingsviruset skal ha krevd 500 dollar for å låse opp enheten igjen. Den infiserte TVen er en av de siste generasjonsene av LG TV som kjørte Google TV, en smartplatform som ble avviklet i 2014.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]

Mozilla slipper viktig oppdatering til Thunderbird

Mozilla har sluppet en oppdatering til epost-leseren Thunderbird. Oppdateringen fikser to kritiske svakheter, samt flere mindre alvorlige.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.