Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 30 January 2017

2017.01.30 - Nyhetsbrev

Østerisk luksushotell betalte 1500 EUR i løsepenger etter å ha blitt lammet av ransomware. Cisco patcher alvorlig sårbarhet i tre videokonferanse-produkter.

Østerisk luksushotell lammet av ransomware

Seehotel Jaegerwirt i Østerrike har gått ut og fortalt at de har blitt angrepet av ransomware. Angrepet skal ha lammet IT-systemene deres fullstendig, inkl. det elektroniske nøkkelsystemet. Som følge av dette var besøkende låst ute fra sine rom. Hotellet betalte 1500 EUR i bitcoins i løsepenger til utpresserne.
Referanser
http://www.thelocal.at/20170128/hotel-ransome[...]

Cisco patcher alvorlig sårbarhet i videokonferanse-produkter

Cisco patcher en alvorlig svakhet i tre av sine videokonferanse-produkter. Svakheten kan bl.a. utnyttes til å få kjørt vilkårlig kode fra eksternt hold. Sårbare produkter er TelePresence MCU 5300 serien, TelePresence MCU MSE 8510 og TelePresence MCU 4500.
Referanser
https://threatpost.com/cisco-warns-of-critica[...]
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.