Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 1 March 2017

2017.03.01 - Nyhetsbrev

Google frigir informasjon om en ny alvorlig svakhet i Internet Explorer 11 og Edge. Feil i Amazons skybaserte lagringstjeneste S3 rammet flere tusen nettsteder og tjenester i går kveld.

Google publiserer informasjon om en ny alvorlig og upatchet svakhet i Internet Explorer 11 og Edge

Google Project Zero publiserer detaljer om en alvorlig og foreløpig upatchet sårbarhet i Internet Explorer 11 og Windows 10 Edge. Sårbarheten kan utnyttes til å få kjørt vilkårlig kode fra eksternt hold. Google skal ha informert Microsoft om problemet den 25/11-16, med beskjed om at de vil frigi informasjonen etter 90 dager, uavhengig av om svakheten er patchet eller ikke. Sammen med publiseringen følger en PoC-kode, der enkelte vitale deler er utelatt.
Referanser
https://threatpost.com/google-discloses-anoth[...]
https://bugs.chromium.org/p/project-zero/issu[...]

Feil i Amazons skybaserte lagringstjeneste S3 rammet flere tusen nettsteder og tjenester

En feil i Amazons S3 lagringstjeneste lammet i går kveld flere tusen nettsteder og tjenester i omlag 4 timer. Feilen skal ha oppstått ved S3-lokasjonen US-East-1, og skal også ha påvirket flere AWS-tjenester (Amazon Web Services).
Referanser
https://arstechnica.co.uk/information-technol[...]
https://www.theregister.co.uk/2017/03/01/aws_[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.