Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 12 April 2017

2017.04.12 - Nyhetsbrev

Sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft og Adobe.

Adobe med oppdateringer til Acrobat, Reader og Flash Player

Adobe har kommet med sikkerhetsoppdatering til Acrobat og Reader til Windows og Mac, samt Flash Player til Windows, Mac, Linux og Chrome OS. Oppdateringene tetter kritiske sikkerhetshull som kan la en angriper ta kontroller over maskiner. Adobe anbefaler oppdatering av programvaren.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/acr[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

Microsoft ute med oppdateringer for april

Microsoft har sluppet sine månedlige sikkerhetsoppdateringer. Det er 44 oppdateringer, der 14 av sårbarhetene er vurdert som kritiske. Berørte programvarer er Explorer, Edge, Windows, Office og Office Services and Web Apps, Visual Studio for Mac, .NET Framework, Silverlight og Adobe Flash Player. En av sårbarhetene tilknyttet Microsoft Office/WordPad, CVE-2017-0199, har blitt observert aktivt utnyttet.
Referanser
https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/secur[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.