Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 27 April 2017

2017.04.27 - Nyhetsbrev

Adobe med en hotfix til Coldfusion versjon 10.11 og 2016 versjonen. 18 åring har sendt over 2000 trusler om bombing og skyting.

Adobe med hotfix til ColdFusion

Adobe har gitt ut en sikkerhetsoppdatering til ColdFusion versjon 10,11 og 2016 versjonen. Oppdateringen fikser en sårbarhet i en input-validering og inneholder også en oppdatert utgave av Apache BlazeDS for forhindring java deserialisering.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/col[...]

18 åring sendt over 2000 trusler om bombing og skyting

En 18 år gammel amerikansk-israeler er arrestert for å ha utført over 2000 trusler om bombing og skyting. Han har også tilbudt å gjøre dette mot betaling via en nettside på det mørke nettet. Dette er utført fra gutterommet hos han foreldre i den israelske byen Ashkelon, nær Gaza-stripen.
Referanser
http://www.aftenposten.no/verden/18-aringen-t[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.