Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 26 July 2017

2017.07.26 - Nyhetsbrev

Joomla! ute med ny versjon. Adobe legger ned Flash. Ransomware-ofre har til sammen betalt ut over 25 millioner amerikanske dollar.

Joomla! ute med ny versjon

Joomla! har sluppet versjon 3.7.4 som inneholder flere sikkerhetsoppdateringer og bug-fixes. Brukere rådes til å oppdatere så fort som mulig.
Referanser
https://www.joomla.org/announcements/release-[...]

Adobe legger ned Flash

Adobe kunngjorde i går at de planlegger å legge ned Flash-teknologien, og vil fra og med 2020 ikke lenger utgi og distribuere oppdateringer til selskapets Flash Player. De oppfordrer alle til å migrere eksisterende Flash-innhold til andre åpne formater, som for eksempel HTML5, WebGL og WebAssembly.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/flash-har-fatt-d[...]
https://blogs.adobe.com/conversations/2017/07[...]

Ransomware-ofre har til sammen betalt ut over 25 millioner amerikanske dollar

Ofre for ransomware, eller løsepengevirus, har til sammen betalt ut over 25 millioner amerikanske dollar over de siste to årene, ifølge en studie gjennomført av forskere ved Google, Chainalaysis, UC San Diego og NYU Tandom School of Engineering. Dette ble utført ved å følge betalingene gjennom blockchain, og sammenligne dem med kjente transaksjoner.
Referanser
https://www.theverge.com/2017/7/25/16023920/r[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.