Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 4 October 2017

2017.10.04 - Nyhetsbrev

Ny informasjon viser at alle Yahoos brukerkontoer var berørte av innbruddet i 2013. Apache tetter sikkerhetshull i Tomcat.

Ny informasjon viser at alle Yahoo-kontoer ble kompromittert under angrep i 2013

Yahoo melder at nye data viser at hele brukerbasen på 3 milliarder kontoer ble kompromittert under dataangrepet teknologibedriften ble utsatt for i 2013. Tidligere meldinger sommeren 2016 indikerte at innbruddet berørte 1 milliard brukerkonti. Dette tallet er nå rettet og alle brukere er varslet.
Referanser
https://www.washingtonpost.com/news/the-switc[...]

Sikkerhetshull i Apache Tomcat

Apache har sluppet en sikkerhetsoppdatering som tetter to sikkerhetshull i Tomcat. Det alvorligste hullet lar en angriper laste opp en JSP-fil (Java Server Pages) til serveren og deretter få serveren til å kjøre filen. Problemene er utbedret i Apache Tomcat v.9.0.1.
Anbefaling
Oppdater berørte systemer.
Referanser
http://tomcat.apache.org/security-9.html#Fixe[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.