Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 17 October 2018

2018.10.17 - Nyhetsbrev

Oracle tetter 301 sikkerhetshull i kvartalsvis sikkerhetsoppdatering. Vmware fikser alvorlig svakhet i hasteoppdatering. Gammel svakhet i SSH-bibliotek kan gi root-tilgang uten autentisering, men OpenSSH skal ikke være sårbar.

Oracle tetter 301 sikkerhetshull i kvartalsvis sikkerhetsoppdatering.

Oracle gir ut sin kvartalsvise sikkerhetsoppdatering. Denne gangen tettes hele 301 sikkerhetshull i en lang rekke produkter.
Referanser
https://www.oracle.com/technetwork/security-a[...]

Vmware fikser alvorlig svakhet i hasteoppdatering.

Vmware gir ut en hasteoppdatering som fjerner en alvorlig svakhet i Vmware ESXi, Fusion og Workstation. Svakheten skal gjøre det mulig for et vmware guest OS å få kjøre kode på host OS'et.
Referanser
https://www.vmware.com/security/advisories/VM[...]

Gammel svakhet i ssh-bibliotek gir root-tilgang uten autentisering.

En fire år gammel svakhet i ssh biblioteket libssh kan utnyttes til å logge inn på en sårbar ssh-server uten autentisering. Det er imidlertid uvisst hvor mange ssh-implementasjoner som faktisk benytter det sårbart libssh-bibliotek, og dermed er påvirket av denne svakheten. Den populære SSH-klienten OpenSSH skal ikke være sårbar.
Referanser
https://arstechnica.com/information-technolog[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>