Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 30 January 2019

2019.01.30 - Nyhetsbrev

Europol-aksjon tar ned stor markedsplass for DDoS-angrep, norske kjøpere avdekket. Mozilla gir ut sikkerhetsoppdateringer til Firefox. Google fikser 58 svakheter i ny versjon av Chrome.

Mozilla gir ut sikkerhetsoppdateringer til Firefox

Mozilla har gitt ut sikkerhetsoppdateringer som retter opp i flere svakheter tilknyttet Firefox og Firefox ESR. Flere av svakhetene er kategorisert som kritiske.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

Google gir ut ny versjon av Chrome

Google har gitt ut Chrome versjon 72.0.3626.81 for Windows, Mac og Linux. Denne versjonen fikser totalt 58 sårbarheter.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2019/01[...]

Europol-aksjon tar ned stor markedsplass for DDoS-angrep, norske kjøpere avdekket

Europol har sammen med nederlandsk og engelsk politi tatt ned en stor markedsplass for kjøp av DDoS-angrep. Markedsplassen skal ha hatt omlag 150.000 registrerte brukere, og blant kjøperne av slike angrep skal det også befinne seg flere nordmenn, derav flere mindreårige. Informasjon om disse er oversendt Kripos for videre oppfølging.
Referanser
https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>