Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 12 February 2019

2019.02.12 - Nyhetsbrev

USAs utenriksminister vil hindre samarbeid med selskaper som bruker Huawei som leverandør. Midlertidig patch for svakhet i Adobe Reader DC.

USAs utenriksminister vil hindre samarbeid med selskaper som bruker Huawei som leverandør

USAs utenriksminister Mike Pompeo hintet i en pressekonferanse mandag at USA vil kunne avslutte sitt samarbeid med selskaper som er tungt investert i utstyr levert av Huawei. Pompeo sa at utstyr levert av Huawei plassert på samme sted som viktig utstyr levert av Amerikanske produsenter vil gjøre et samarbeid vanskelig. USA har nylig innført et forbud mot bruk av utstyr levert av Huawei i offentlige institusjoner, og hos telekom-selskaper som mottar statsstøtte.
Referanser
https://www.theregister.co.uk/2019/02/12/us_w[...]

Midlertidig patch for svakhet i Adobe Reader DC

Selskapet 0patch publiserte mandag en micropatch som skal fikse en svakhet i Adobe Reader. Ved utnyttelse gjør svakheten det mulig for en angriper å hente ut offerets hashede passord. Det finnes foreløpig ikke noen offisell oppdatering som fikser svakheten, men en oppdatering er ventet neste uke.
Referanser
https://threatpost.com/temporary-patch-releas[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>