Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 13 February 2019

2019.02.13 - Nyhetsbrev

Microsoft fikser 71 svakheter i månedlig sikkerhetsoppdatering for februar. Cisco publiserer sikkerhetsoppdatering for svakhet i Cisco Network Assurance Enginge. Adobe fikser en rekke alvorlige svakheter i flere populære produkter, inkl. Flash Player og Acrobat og Reader. Mozilla publiserer sikkerhetsoppdateringer til Firefox.

Cisco publiserer sikkerhetsoppdatering for Network Assurance Enginge

Cisco har gjort tilgjengelig en sikkerhetsoppdatering for å fikse en svakhet i deres Cisco Network Assurance Engine (NAE) som kunne forårsake uautorisert tilgang og Denial of Service.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

Adobe fikser en rekke alvorlige svakheter i blant annet Flash Player og Acrobat og Reader

Adobe fikser hele 75 tildels alvorlige svakheter i følgende produkter: Adobe Flash Player, Adobe ColdFusion, Adobe Acrobat og Reader samt Adobe Creative Cloud Desktop Application. Svakheten fra tidligere i uken, som kunne brukes til å stjele passord-hasher fra Windows-maskiner, har også blitt patchet i dagens oppdatering.
Referanser
https://blogs.adobe.com/psirt/?p=1705
https://threatpost.com/adobe-fixes-43-critica[...]

Microsoft fikser 71 svakheter i månedlig sikkerhetsoppdatering for februar

Microsoft er ute med sin månedlige sikkerhetsoppdatering for februar. Denne gangen patcher de 71 svakheter, hvorav 20 er å anse som kritiske, inkl. en zero-day svakhet i Internet Explorer som aktivt utnyttes i observerte angrep. Svakheten i Exchange kalt "PrivExchange" er også patchet.
Referanser
https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/secur[...]
https://threatpost.com/microsoft-patches-zero[...]

Mozilla publiserer sikkerhetsoppdateringer til Firefox

Mozilla har publisert versjon 65.0.1 av nettleseren Firefox som inneholder fikser for flere sikkerhetssvakheter.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>