Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 26 January 2011

2011.01.26 - Nyhetsbrev

Telenor SOC er på både Facebook og Twitter. Se posten under for detaljer rundt dette.

Vi har lagt ut et nytt innlegg på bloggen vår rundt et svindel-opplegg som via annonser på Google og Bing lurer folk til å betale for gratis programvare.

Grafen med oversikt over alvorlige hendelser har hatt et oppsving i går. Dette skyldes for det meste aktivitet fra falsk anti-virus og ormen Koobface.

Telenor SOC på sosiale medier

Telenor SOC er på både Facebook og Twitter. Her vil vi poste linker til nye blogginnlegg, samt relevante saker angående sosiale medier. Vi har i dag f.eks. postet et bilde av siden Koobface nå bruker til å spre seg videre til nye brukere.

For å følge oss på Twitter, søk etter "TelenorSOC" eller gå til følgende adresse: http://twitter.com/TelenorSOC

Søk etter "Telenor SOC" eller gå til følgende adresse: http://www.facebook.com/pages/Telenor-SOC/181589371864753
Referanser
http://www.facebook.com/pages/Telenor-SOC/181589371864753
http://twitter.com/TelenorSOC

Hvordan betale for programvare som er gratis

På nettet er det mengder med gratis programvare, eksempelvis Adobe Flash Player, som kan lastes ned og benyttes av hvem som helst. Det finnes også mer tvilsomme tredjeparts-bedrifter som tilbyr akkurat samme programvare mot en gitt pengesum. Vi har skrevet en bloggpost om hvordan slike bedrifter opererer, og hvordan du kan oppdage samt beskytte deg i slike tilfeller.

Les mer på http://telenorsoc.blogspot.com/2011/01/hvordan-betale-for-programvare-som-er.html
Referanser
http://telenorsoc.blogspot.com/2011/01/hvordan-betale-for-programvare-som-er.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.