Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 6 July 2012

2012.07.06 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet sin advance notification for neste ukes oppdateringer. Apple og Google har fjernet en applikasjon på bakgrunn av trojaner aktivitet og spam.

Apple og Google har fjernet applikasjon etter spamming

Både Apple og Google har fjernet en applikasjon fra hver av deres respektive "App stores". Applikasjonen skal ha sendt ut kontaktinformasjon fra telefonen, som så skal ha blitt brukt til sms spam til alle kontaktene i adresselista med en link til applikasjonen.
Referanser
http://news.cnet.com/8301-1009_3-57467274-83/apple-google-remove-trojan-spamming-app-from-stores/?part=rss&tag=feed&subj=News-Security&Privacy
http://www.securelist.com/en/blog/208193641/Find_and_Call_Leak_and_Spam

Microsoft advance notification for juli

Microsoft har sluppet sin advance notification for neste ukes oppdateringer. Det er totalt 16 ulike svakheter fordelt på 9 ulike bulletins, der 3 bulletins rangeres som kritiske og 6 som viktige. De kritiske bulletinene berører Windows og Internet Explorer.
Referanser
http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms12-jul

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.