Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 22 August 2012

2012.08.22 - Nyhetsbrev

Adobe har kommet med oppdatering til Flash Player. F-Secure er ute med ny malware-rapport. McAfee antivirus har hatt problemer med en oppdatering. Apache fikser sikkerhetsfeil i ny versjon.

Sikkerhetsoppdatering for Adobe Flash Player

Oppdateringen fikser svakheter som fører til krasj av flash-applikasjonen og at angripere potensielt kan ta kontroll over systemet.
Referanser
http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb12-19.html

F-Secure ute med ny malware-rapport

F-Secure har gitt ut en rapport som viser trender og utviklinger innen malware de siste 6 månedene. Rapporten understreker at det har blitt mer normalt å utnytte svakheter for å spre malware. Denne økningen skal være direkte knyttet til forbedringer av exploit kits. Se referanse for rapporten i sin helhet.
Referanser
http://www.f-secure.com/en/web/labs_global/whitepapers/reports

Feil i McAfee Antivirus-oppdatering førte til problemer for brukere

Feil i oppdatering førte til at mange maskiner ikke var beskyttet og noen brukere mistet internettforbindelsen. For å fikse problemet anbefaler McAfee å reinstallere programvaren.
Referanser
http://www.infoworld.com/d/security/buggy-mcafee-antivirus-update-causes-problems-home-and-business-users-200622?source=rss_security&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Apache fikser to sikkerhetsfeil i ny versjon

Apache har kommet med oppdatering som fikser flere sårbarheter.
Referanser
http://threatpost.com/en_us/blogs/apache-fixes-two-security-flaws-version-243-082112

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.