Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 10 December 2012

2012.12.10 - Nyhetsbrev

Det har kommet en ny versjon av Metasploit Pro. Forskere avdekker svakheter i GPS og angrep som kan utføres mot flere av de store produsentene. Et stort GPU-basert cluster knekker 8-tegns passord på under 6 timer.

Metasploit Pro-oppdatering publisert

Metasploit Pro 4.5.0 har blitt publisert. Den nye versjonen skal ha ny støtte for social engineering og en oppdatering av webapplikasjonsskanneren.
Referanser
https://community.rapid7.com/docs/DOC-2108
https://community.rapid7.com/community/metasploit/blog/2012/12/07/go-phishing-how-to-manage-phishing-exposure-with-metasploit

Nytt GPU-cluster knekker alle vanlige Windows-passord på 8 timer

En ekspert innen passordknekking har utviklet et GPY-cluster som kan utføre 350 milliarder forsøk per sekund. Dette gjør det mulig å knekke et passord på 8 tegn med en hvilken som helst kombinasjon av tegn på under 6 timer.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2012/12/25-gpu-cluster-cracks-every-standard-windows-password-in-6-hours/

Forskere avdekker svakheter i GPS.

Forskere har avdekket svakheter i GPS og demonstrert tre ulike typer angrep som kan utføres til en lav kostnad.

For et år siden påstod også Iran å ha manipulert GPS-mottageren til en amerikansk drone slik at de kunne få den til å lande kontrollert og overta den.
Referanser
http://www.scmagazine.com.au/News/325731,researchers-find-crippling-flaws-in-global-gps.aspx
http://www.csmonitor.com/World/Middle-East/2011/1215/Exclusive-Iran-hijacked-US-drone-says-Iranian-engineer-Video

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.