Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 12 February 2014

2014.02.12 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet oppdateringer for februar. Adobe oppdaterer Shockwave Player.

Microsoft har sluppet oppdateringer for februar

Microsoft slapp i går kveld 7 oppdateringer som retter 32 svakheter. 4 av oppdateringene er rangert som kritiske. De kritiske oppdateringene omfatter Internet Explorer (MS14-010), Windows (MS14-011 og MS14-007) og Microsoft Forefront Protection for Exchange (MS14-008). Spesielt er det viktig å få patchet Internet Explorer så fort som mulig denne gangen, da over 30 svakheter har blitt fikset.
Referanser
https://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms14-feb

Adobe oppdaterer Shockwave Player

Adobe har sluppet en oppdatering for Shockwave Player. Oppdateringen omfatter både Windows og Mac og retter svakheter som kan gi en angriper full kontroll over det rammede systemet. For mer informasjon, se referanser. Vi anbefaler å oppdatere så fort som mulig.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/shockwave/apsb14-06.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.