Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 2 January 2015

2015.01.02 - Nyhetsbrev

FBI etterforsker muligheten for at bedrifter utfører hacking som hevn.
Lizard Squad lanserer DDoS-verktøy og to påståtte medlemmer av denne gruppen skal ha blitt arrestert.

Lizard Squad lanserer kommersielt DDoS-verktøy

Angrepene Lizard Squad utførte mot Xbox Live og PlayStation Network i romjulen skal ha vært for å promotere sin nye, kommersielle tjeneste LizardStresser.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2015/01/02/lizar[...]

FBI etterforsker muligheten for at bedrifter utfører hacking som hevn

Sikkerhetsspesialister hevder at bedrifter ønsker å ta hevn etter angrep. Det har vært en økning i bedrifter som utforsker mulighetene for å hente tilbake stjålne data eller ta ned maskiner/servere som blir brukt av angripere. Dette har ført til at FBI etterforsker flere hendelser, blant annet om hackere ble leid inn for å ta ned servere som ble brukt i angrep mot nettsidene til store banker i fjor. J.J. Thompson, grunnlegger av Rook og administrerende direktør, sier at ingen forstår alle konsekvensene på grunn av fraværet av rettspraksis.
Referanser
http://www.bloomberg.com/news/2014-12-30/fbi-[...]

To påståtte medlemmer av Lizard Squad har blitt arrestert

Etter angrepene i romjulen mot Xbox Live og Playstation Networks, har to påståtte medlemmer av Lizard Squad blitt arrestert. Den ene er 22-årige Vinnie Omari fra Storbritannia og den andre er en 17-åring i Finland som går under navnet "Ryan".
Referanser
http://www.pcworld.com/article/2863927/two-al[...]
http://krebsonsecurity.com/2014/12/lizard-kid[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.