Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 29 January 2015

2015.01.29 - Nyhetsbrev

Bloggen Insinuator beskriver hvordan IPv6 extension headers og fragmenter kan misbrukes for å omgå Cisco IPv6 aksesslister.

En ny angrepsmetode rettet mot bedrifter krypterer filer på web-servere, og krever deretter løsepenger. Angrepet har fått navnet "RansomWeb"

Omgåelse av IPv6 aksesslister på Cisco routere.

Bloggen Insinuator beskriver hvordan IPv6 extension headers og fragmenter kan misbrukes av angripere for å omgå IPv6 aksesslister (ACLs) på Cisco routere.
Referanser
http://www.insinuator.net/2015/01/evasion-of-[...]

RansomWeb: Ny utpressingsmedtode rettet mot bedrifter

forbes.com bringer nyheten om en ny trend innen datakriminalitet. Angrepet har fått navnet "RansomWeb", og går ut på å kompromittere web servere til bedrifter, kryptere web-sidene og deretter kreve løsepenger av de berørte selskapene for å frigi dekrypteringsnøkler.
Referanser
http://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/20[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.