Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 13 March 2015

2015.03.13 - Nyhetsbrev

Adbobe har sluppet oppdatering til flash som fikser alvorlige svakheter. Microsoft har slupper versjon 5.2 av EMET. Utpressnings-malware krypterer filer relatert til populære spill.

Microsoft EMET 5.2 sluppet

Microsoft har sluppet versjon 5.2 av EMET. Se referanse for detaljer.
Referanser
https://isc.sans.edu/diary/Microsoft+EMET+5.2[...]
http://blogs.technet.com/b/srd/archive/2015/0[...]

Utpressings-malware krypterer spill-filer

Bromium melder om en utpressings-malware variant kalt Teslacrypt, som blant annet vil forsøke å kryptere filer relatert til en rekke populære spill. Normalt sett pleier slik malware å gå etter dokumenter, bilder, og lignende, men de som står bak tenker nok at også noen som har investert mange timer i et spill kan være villige til å punge ut.
Referanser
http://labs.bromium.com/2015/03/12/achievemen[...]

Adobe Flash oppdatering fikser svakheter

Adobe har sluppet en oppdatering til Flash som fikser flere svakheter som potensielt kan misbrukes til å få kjørt vilkårlig kode. Oppdateringen gjelder både Windows, Mac og Linux.
Anbefaling
Oppdater ved første anledning
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.