Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 21 October 2015

2015.10.21 - Nyhetsbrev

Svakheter i krypteringen i Western Digitals portable harddisker. Oracle fikser 154 svakheter i ny oppdatering. Microsoft utvider program for belønning ved bug-rapportering.

Svakheter i krypteringen i Western Digitals portable harddisker

Sikkerhetsforskere har avdekket flere svakheter i krypterings-systemet til harddisker fra Western Digital. I mange tilfeller er det trivielt å få tilgang til innholdet på grunn av svake eller faste nøkler.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2015/10/20/weste[...]

Oracle fikser 154 svakheter

Oracle har nå gitt ut nye sikkerhetsoppdateringer til flere av deres produkter, inkludert Java. Java får 25 av disse sikkerhetsoppdateringene, 20 av disse gjelder versjonen av Java som kjører i nettleseren.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2015/10/21/oracl[...]
https://blogs.oracle.com/security/entry/octob[...]

Microsoft belønner utviklere som finner svakheter i .NET

Microsoft har nå lansert en nytt premie-program som belønner utviklere som finner bugs i .NET Core og ASP.NET. Belønningene vil ligge på mellom 500 og 15 000 amerikanske dollar (USD) og holder åpent helt fram til 20. Januar. Microsoft har nå 4 forskjellige slike belønningsprogrammer åpne.
Referanser
https://threatpost.com/microsoft-opens-net-co[...]
http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2015/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.