Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 23 October 2015

2015.10.23 - Nyhetsbrev

Kritisk svakheter i webpubliseringssystemet Joomla. Telefon og bredbåndsleverandøren TalkTalk har blitt hacket. PawnStorm/APT28 angrep undersøkelseskommisjonen etter MH17-ulykken.

Kritisk svakheter i webpubliseringssystemet Joomla

Det er oppdaget flere svakheter i webpubliseringssystemet Joomla. Svakhetene lar en angriper få administrator-tilgang til systemet. Svakhetene er patchet i versjon 3.4.5.
Referanser
https://www.trustwave.com/Resources/SpiderLab[...]
https://www.joomla.org/announcements/release-[...]

Telefon og bredbåndsleverandøren TalkTalk har blitt hacket

Telefon og brebåndsleverandør TalkTalk, som har over 4 millioner kunder i UK, ble hacket på onsdag. TalkTalk advarer nå kunder at personlig informasjon, som bank- og kredittkort-opplysninger, kan ha blitt stjålet.
Referanser
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/talktalk[...]

PawnStorm/APT28 angrep undersøkelseskommisjonen etter MH17-ulykken

Grupperingen Pawn Storm skal ha prøvd å få tilgang til nettverket brukt av undersøkelseskommisjonen etter MH17-flyulykken. Angrepet skal ha blitt stoppet av Trend Micro. Grupperingen skal også ha vært aktiv mot opposisjonen i Syria i det siste.
Referanser
http://blog.trendmicro.com/trendlabs-security[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.