Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 19 April 2016

2016.04.19 - Nyhetsbrev

Google om kompromitterte sider og hvordan rydde opp. Regjeringen foreslår en betydelig reduksjon av antall klareringsmyndigheter.

Google om kompromitterte sider og hvordan rydde opp

I løpet av det siste året har Google oppdaget og blokkert over 800.000 hackede websider. Sidene prøver både å lure brukeren og å infisere besøkende PCer med malware. Google har laget hjelpesider for eiere av kompromitterte nettsteder. De har også tips for hvordan du kan bli varslet av Google.
Referanser
https://security.googleblog.com/2016/04/helpi[...]

Regjeringen foreslår en betydelig reduksjon av antall klareringsmyndigheter

Regjeringen foreslår en betydelig reduksjon av antall klareringsmyndigheter, samt tiltak for å bedre sikkerheten rundt kritisk infrastruktur. Regjeringen foreslår at antallet klareringsmyndigheter reduseres fra 42 til 7.
Referanser
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/styrker[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.