Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 16 November 2016

2016.11.16 - Nyhetsbrev

Mozilla tetter sårbarheter i Firefox. Facebooks WhatsApp med støtte for ende-til-ende kryptert videosamtaler. En rekke billige Android-telefoner solgt i USA sender logger til Kina. Microsoft lanserer ny databasedrevet portal for sikkerhetsoppdateringer i 2017.

Mozilla tetter sårbarheter i Firefox

Mozilla fikser en rekke tildels alvorlige sårbarheter i Firefox ved å lansere Firefox 50 og Firefox ESR 45.5
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

Facebooks WhatsApp lanserer støtte for ende-til-ende kryptert videosamtale

Facebook lanserer mandag støtte for videosamtale i deres populære meldingsapplikasjon WhatsApp. Kommunikasjonen vil være ende-til-ende kryptert.
Referanser
http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN13A0I8

En rekke billige Android-telefoner solgt i USA sender logger til Kina

Sikkerhetsforskere fra Kryptowire har oppdaget at en rekke billige Android-telefoner solgt i USA jevnlig sender sensitiv informasjon, inkl. tekstmeldinger og telefonlogger, til en server i Kina.
Referanser
http://mobile.nytimes.com/2016/11/16/us/polit[...]

Microsoft lanserer ny databasedrevet portal for sikkerhetsoppdateringer i 2017

Microsoft planlegger å erstatte dagens arkiv/index over nye og historiske sikkerhetsoppdateringer med en database-drevet, søkbar portal. Portalen er tenkt å erstatte dagens løsning fom. tidlig 2017.
Referanser
http://www.zdnet.com/article/microsoft-to-rep[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.