Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 29 March 2017

2017.03.29 - Nyhetsbrev

VMware ute med viktige oppdateringer og forsvarsministeren presenterer nytt senter mot digitale trusler. NSM har også lagt fram sin årlige rapport Risiko 2017.

VMware ute med viktige oppdateringer

VMware er ute med viktige oppdateringer til ESXi, Workstation og Fusion for å fikse tre rapporterte bugs. Den mest kritiske bugen resulterer i heap buffer overflow og kan føre til kjøring av kode på hosten.
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMS[...]
https://www.theregister.co.uk/2017/03/29/vmwa[...]

NSM har lagt fram sin årlige rapport Risiko 2017

I dag legger Nasjonal sikkerhetsmyndighet frem sin rapport “Risiko 2017: Risiko og sårbarheter i en ny tid”.

– Norge er et trygt land, men for å beskytte verdiene våre må vi redusere sårbarhetene, sier direktør Kjetil Nilsen i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM).
Referanser
https://www.nsm.stat.no/aktuelt/risiko-2017/
https://www.nsm.stat.no/globalassets/rapporte[...]

Nytt senter mot dataangrep har åpnet

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) fortalte under åpningen av NSMs sikkerhetskonferanse i Oslo kongressenter i går at et nytt senter mot digitale trusler skal bli operativt fra fredag. Dette koordineringssenteret er et samarbeid mellom Politiets sikkerhetstjeneste, Nasjonal sikkerhetsmyndighet, E-tjenesten og Kripos. Målet er å styrke evnen til å motvirke truslene i det digitale rom.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/nytt-senter-mot-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.