Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 27 July 2017

2017.07.27 - Nyhetsbrev

Ny sikkerhetsoppdatering for Google Chrome. Microsoft lanserer nytt belønningsprogram for Windows. WizSec gir ut rapport på MtGox-skandalen.

Ny sikkerhetsoppdatering for Google Chrome

Google har lansert versjon 60 av Google Chrome for Windows, Mac og Linux. Oppdateringen inneholder 40 fikser mot kritiske svakheter. Alle brukere anbefales å oppdatere til siste versjon.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2017/07[...]

Microsoft lanserer nytt belønningsprogram for Windows

Microsoft gir nå ut belønning for funn av svakheter i Windows Insider Preview, i tillegg til de tidligere belønningprogrammene. Beløpene som blir utdelt for funn av svakheter, varierer fra 500 til 250 000 dollar.
Referanser
https://blogs.technet.microsoft.com/msrc/2017[...]

WizSec gir ut rapport på MtGox-skandalen

Sikkerhetsfirmaet WizSec gir nå ut detaljer om Bitcoin tyveriene knyttet til MtGox. Alexander Vinnik skal ha stålet enorme mengder Bitcoins over en lengre periode fra høsten 2011. Vinnik er nå pågrepet, og WizSec gir ut detaljer angående tyveriene og hvitvaskingen av pengene.
Referanser
http://blog.wizsec.jp/2017/07/breaking-open-m[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.