Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 17 September 2010

2010.09.17 - Nyhetsbrev

Mozilla har sluppet nye versjoner av Firefox og Apple har sluppet en ny versjon av QuickTime som fikser to kjente sårbarheter.

Mozilla slipper Firefox 3.5.13 and 3.6.10

Mozilla har sluppet Firefox 3.5.13 og 3.6.10. De nye versjonene fikser et stabilitetsproblem som berører et lite knippe brukere.
Referanser
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.5.13/releasenotes/
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.6.10/releasenotes/

Apple slipper QuickTime 7.6.8

Apple har nå sluppet QuickTime 7.6.8, og den nye versjonen fikser to sårbarheter. Den første svakheten skyldes en feil i input-valideringen i en QuickTime ActiveX-kontroll. Utnyttelse kan føre til eksekvering av vilkårlig kode.

Den andre svakheten forårsakes av en feil relatert til usikker innlasting av DLL-filer. Utnyttelse kan føre til at en angriper får eksekvert skadelig kode.
Anbefaling
Oppdater så snart som mulig
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT4339

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>