Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 8 March 2011

2011.03.08 - Nyhetsbrev

Google har patchet en svakhet i Android Market som muliggjorde fjerninstallasjon av programvare på Android-telefoner. Flere PCer i Frankrikes finansdepartement har blitt infisert av malware.

Svakhet tillot fjerninstallering av programvare på Android

En hacker har oppdaget en XSS (Cross Site Scripting)-svakhet som muliggjorde fjerninstallering av programvare på Android-telefoner. Svakheten kunne utnyttes ved å lure en bruker til å følge en link, men krever at brukeren samtidig var innlogget på web-versjonen av Android Market. XSS-svakheten i Android Market har siden blitt patchet av Google.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2011/03/07/android_pwn2own_bug_killed/

China suspected as France admits G20 hack

Angripere har tatt kontroll over flere datamaskiner i Frankrikes finansdepartement. Angrepet ble gjennomført ved hjelp av vedlegg i e-poster.
Referanser
http://www.v3.co.uk/v3/news/2275138/zeus-france-g20-hack-uk-finance

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>