Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 29 April 2011

2011.04.29 - Nyhetsbrev

Det er sluppet oppdateringer til VMware ESXi 4.1 og Cisco Unified Communications Manager, og Google er ute med ny versjon av Chrome.

Google Releases Chrome 11.0.696.57

Google er ute med versjon 11.0.696.57 av Chrome for Windows, Mac, Linux og Chrome Frame. Den nye versjonen retter opp i flere svakheter. Svakhetene gjør det blant annet mulig for en angriper å eksekvere vilkårlig kode på et utsatt system, samt utføre cross-site scripting-angrep.
Anbefaling
Oppdater så fort som mulig
Referanser
http://googlechromereleases.blogspot.com/2011/04/chrome-stable-update.html

Cisco Releases Security Advisory for Cisco Unified Communications Manager

Det har blitt oppdaget flere sårbarheter i Cisco Unified Communications Manager. Disse sårbarhetene gjør det mulig for en angriper å utføre SQL injection-angrep, traversere kataloger, samt forårsake tjenestenekt. Cisco har sluppet oppdateringer og workarounds som kan benyttes for å beskytte seg mot svakhetene. Vi anbefaler alle om å lese gjennom advisory-en og følge instruksjonene som er beskrevet der.
Anbefaling
Les gjennom advisory-en og følg instruksjonene som er beskrevet der.
Referanser
http://www.cisco.com/warp/public/707/cisco-sa-20110427-cucm.shtml

VMware ESXi 4.1 Security and Firmware Updates

Det er sluppet en oppdatering til VMware ESXi 4.1 som fikser flere ulike svakheter. Se VMware's egen oppsummering for detaljer.
Anbefaling
Oppdater ved anledning
Referanser
http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1035108
http://isc.sans.edu/diary/VMware+ESXi+4+1+Security+and+Firmware+Updates/10786

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>