Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 18 May 2011

2011.05.18 - Nyhetsbrev

MS11-018 som ble sluppet for Internet Explorer 8 i april har nå blitt oppdatert til å også gjelde for Internet Explorer 7 i Windows XP og Windows Server 2003.

MS11-018 re-released for IE7 on Windows XP and Server 2003

MS11-018, som ble gjort tilgjengelig for Internet Explorer 8 allerede i April, har nå også blitt sluppet for Internet Explorer 7 for Windows XP og Windows Server 2003. Detaljene rundt oppdateringen er de samme som i April, og retter seg mot 5 ulike sårbarheter i Internet Explorer som på daværende tidspunkt ble utnyttet aktivt av angripere. Den mest alvorlige av disse kan tillate en angriper å eksekvere vilkårlig kode på et utsatt system ved å videresende brukeren til en spesialdesignet webside med ondsinnet kode (drive-by angrep). Brukere med begrensede rettigheter på systemet vil mest sannsynlig bli mindre rammet enn brukere som kjører med administratorrettigheter, dersom de skulle bli rammet.
Anbefaling
Oppdater ved første anledning.
Referanser
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS11-018.mspx

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>