Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 20 October 2016

2016.10.20 - Nyhetsbrev

Mann mistenkt for LinkedIn-hack i 2012 arrestert i Tsjekkia. Apple ID-phish har perfekt norsk og grønn hengelås i nettleser.

Mann mistenkt for LinkedIn-hack i 2012 arrestert i Tsjekkia

Tsjekkisk politi har arrestert en person i Praha mistenkt for å stå bak LinkedIn-innbruddet i 2012. Arrestasjonen skjedde i samarbeid med FBI. Den mistenkte er russisk statsborger.
Referanser
http://arstechnica.com/tech-policy/2016/10/li[...]
http://motherboard.vice.com/read/hacker-alleg[...]

Apple ID-phish har perfekt norsk og grønn hengelås i nettleser

Vi har laget en sak på Facebook om en ny Apple ID-phish som har blitt sendt ut til norske brukere i det siste. E-posten har perfekt norsk og sender deg til en nettside som har grønn hengelås og er kryptert. Nettsiden er imidlertid hacket, og tilhører et britisk foto-firma. Dersom en gir fra seg Apple ID, vil siden også ha kredittkortinfo og BankID-login.
Referanser
https://www.facebook.com/TelenorSOC/posts/130[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.