Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 20 September 2023

2023.09.20 - Nyhetsbrev

Kritisk sårbarhet i endepunkts-produkter fra Trend Micro utnyttes i angrep. Den internajonale krigsforbryterdomstolen utsatt for cyber-hendelse.

Kritisk sårbarhet i endepunkts-produkter fra Trend Micro utnyttes i angrep

Trend Micro har utgitt patcher for Trend Micro Apex One og Worry-Free Business Security som utbedrer en sårbarhet i en modul i et anti-virus produkt fra en trejdepart som er inkludert i produktet. Trend Micro opplyser at de allerede har sett at svakheten har blitt utnyttet mot én av deres kunder og de anbefaler å oppdatere så fort som mulig.
Referanser
https://success.trendmicro.com/dcx/s/solution[...]

Den internajonale krigsforbryterdomstolen utsatt for cyber-hendelse

Domstolen opplyser at de i slutten av forrige uke oppdaget unormal aktivitet i deres datasystemer. De begynte med én gang å undersøke saken og begrense skadevirkningene. Datasikkerheten skal bedres ytterligere og skytjenester skal tas i bruk i større grad.
Referanser
https://www.securityweek.com/cybersecurity-in[...]
https://twitter.com/IntlCrimCourt/status/1704[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>