Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 23 March 2011

2011.03.23 - Nyhetsbrev

Nettleseren Mozilla Firefox har blitt gitt ut i versjon 4.

Firefox 4 er lansert

Mozilla Firefox har nå kommet ut i ny versjon, etter å ha vært i beta i over åtte måneder. Den nye utgaven kommer med et nytt brukergrensesnitt, og har blant annet innebygget støtte for HTML5.

Det har også blitt lagt til en sikkerhetsmekaniske kalt "Do Not Track" (DNT), som skal legges ved i spørringer som gjøres fra nettleseren mot ulike websider. Dersom dette aktiveres, gjør du klart for nettsidene du besøker at du ikke ønsker at de skal loggføre aktiviteten eller prøve å spore hvor du befinner deg (via tjenester som IP2Location). Det regnes kun som et forslag, og det er opp til de ulike nettstedene om de ønsker å legge til rette for denne funksjonaliteten eller ikke.

For mer informasjon om Firefox 4, og øvrig funksjonalitet, se vedlagte lenker.
Referanser
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/features/
http://www.h-online.com/open/features/What-s-new-in-Firefox-4-0-1212755.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.