Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 13 October 2011

2011.10.13 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet sin Security Intelligence Report. BlackBerry-telefoner har vært delvis uten tjeneste i flere døgn. Det er også oppdaget en alvorlig svakhet i BlackBerry Enterprise Server.

Microsoft slipper siste utgave av sin Security Intelligence Report

Microsoft har sluppet versjon 11 av sin Security Intelligence Report. Computerworld har laget en artikkel rundt denne med innspill fra Microsoft og TSOC.
Referanser
http://download.microsoft.com/download/0/3/3/0331766E-3FC4-44E5-B1CA-2BDEB58211B8/Microsoft_Security_Intelligence_Report_volume_11_English.pdf
http://www.idg.no/computerworld/article224833.ece

RIM har problemer med BlackBerry-tjenesten

RIM (Research In Motion) har hatt problemer med sin tjeneste for BlackBerry-telefoner i over tre døgn. Sending av e-post, surfing på nettet og chat har bare fungert av og til og ofte tregt. Treghetene dukket først opp i Europa, men spredde seg siden til resten av verden. RIM opplyser at problemet opprinnelig skyldtes en switch som gikk ned. Deretter at det vært problemer med å ta unna all trafikken som hopet seg opp. Brukere i Norge rapporterer i dag at tjenesten fungerer som normalt igjen.
Referanser
http://news.cnet.com/8301-30686_3-20119163-266/blackberry-service-issues-spread-to-u.s-and-canada/
http://www.rim.com/newsroom/service-update.shtml

BlackBerry Enterprise Server Instant Messaging User Impersonation Vulnerability

Det er en svakhet i innloggingsmekanismen til BlackBerry Enterprise Server. Svakheten gjør at en person med BlackBerry-telefon i en bedrift kan logge seg inn som en annen bruker i den samme bedriften uten passord. Vedkommende kan da blant annet sende og motta meldinger, og lese brukerens kontaktliste.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://www.blackberry.com/btsc/KB28524

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>