Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 2 May 2022

2022.05.02 - Nyhetsbrev

Microsoft fikser sårbarheter i Azure PostgreSQL. Telenor, Cognite og Aker etablerer cybersikkerhetsselskap for OT-overvåking.

Microsoft fikser sårbarheter i Azure PostgreSQL

To sårbarheter i Microsoft Azure PostgreSQL kunne gi tilgang til andre kunders sky-infrastruktur i form av rettighetseskalering fra PostgreSQL. Uvedkommende kunne på denne måten potensielt sett ha hentet ut alt av data fra andre kunders datbaser i skytjenesten, så lenge de var innenfor samme region.
Referanser
https://www.darkreading.com/cloud/microsoft-p[...]

Telenor, Cognite og Aker etablerer cybersikkerhetsselskap for OT-overvåking

Telenor, Aker og Cognite etablerer et software sikkerhetsselskap rettet mot industri og operasjonell teknologi. Nyetableringen Omny vil fylle et tomrom i markedet for cybersikkerhet – et stort udekket behov for software som forebygger dataangrep og sikrer bedriftenes operative virksomhet. Ambisjonen er å bygge et norsk softwareselskap som er globalt ledende på operasjonell industriell sikkerhet.
Referanser
https://telenor-no.mynewsdesk.com/pressreleas[...]
https://www.telenor.com/media/newsroom/announ[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>