Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 7 June 2017

2017.06.07 - Nyhetsbrev

Ny oppdatering til Google Chrome. Hevder russiske hackere plantet falske nyheter i Qatars nyhetsbyrå. Kremlin-hackere utførte cyberangrep mot regjeringen i Montenegro. Google har sluppet månedlig oppdatering til Android.

Ny oppdatering til Google Chrome

Google har nå gitt ut versjon 59 av Chrome for Windows, Mac og Linux. Oppdateringen fikser flere svakheter.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2017/06[...]

Hevder russiske hackere plantet falske nyheter i Qatars nyhetsbyrå

Amerikanske etterforskere mener russiske hackere plantet falske nyheter i Qatars statlige nyhetsbyrå. Det kan ha medvirket til at fem naboland brøt de diplomatiske forbindelsene med Qatar og stengte grensene tidligere denne uken.
Referanser
http://edition.cnn.com/2017/06/06/politics/ru[...]

Kremlin-hackere utførte cyberangrep mot regjeringen i Montenegro

Kremlin-hackere skal ha utført cyberangrep mot regjering i Montenegro etter at landet kunngjorde sitt medlemskap i NATO tidligere denne uken. Dette melder selskapet FireEye.
Referanser
https://www.theregister.co.uk/2017/06/06/russ[...]

Google har sluppet månedlig oppdatering til Android

Google har sluppet sin månedlige sikkerhetsoppdatering for Android som fikser over 100 svakheter. Blant annet er det fikset en kritisk svakhet i Media Framework. Google opplyser at ingen av svakhetene så langt har blitt utnyttet i reelle angrep.
Referanser
https://source.android.com/security/bulletin/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.