Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 2 September 2011

2011.09.02 - Nyhetsbrev

Sans har publisert en oppsummering innbruddet i sertifikatutstederen DigiNotar
Cisco programvare for videkonferanser (for både konferanserom og personlige datamaskiner) er sårbar for tjenestenektangrep.

SANS har publisert en gjennomgang av DigiNotar saken

Internet Storm Center har (isc.sans.edu) har publisert en god oppsummering av innbruddet i sertifikatutstederen DigiNotar. Ordliste finnes på bunnen av innlegget.
Referanser
http://isc.sans.edu/diary/DigiNotar+breach+-+the+story+so+far/11500

Kritisk DoS svakhet i Cisco TelePresence (videkonferanse)

Cisco TelePresence C Series Endpoints, E/EX Personal Video units og MXP Series Codecs er sårbare for tjenestenektangrep. Utnyttelse av sårbarhetene krever verken autentisering eller bruker-interaksjon. Cisco har publisert oppdatert programvare, samt et eget dokument hvor de gir detaljert informasjon om hvordan man kan beskytte seg uten å oppgradere programvaren.
Anbefaling
Følg anbefalingene til Cisco
Referanser
http://www.cisco.com/en/US/products/products_security_advisory09186a0080b91395.shtml
http://www.cisco.com/en/US/products/products_applied_mitigation_bulletin09186a0080b91257.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>