Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 30 November 2017

2017.11.30 - Nyhetsbrev

Apple med sikkerhetsoppdatering etter horribel sikkerhetsfeil. Cisco patcher svakheter i WebEx Network Recording Player for ARF og WRF.

Apple ute med kritisk sikkerhetsoppdatering til High Sierra

Etter at det i går ble kjent at en logisk feil i macOS X High Sierra gjorde at man kunne få administratorrettigheter uten administrator-passord, har nå Apple kommet med en sikkerhetsoppdatering (2017-001) som vil fikse denne feilen. Oppdateringen vil være tilgjengelig for alle med High Sierra (10.13.1). Alle OS før denne versjonen vil ikke trenge oppdateringen.
Referanser
https://support.apple.com/en-us/HT208315
http://www.kb.cert.org/vuls/id/113765

Cisco utgir sikkerhetsoppdateringer

Cisco har utgitt sikkerhetsoppdateringer som tar for seg svakheter i WebEx Network Recording Player for Advanced Recording Format (ARF) og WebEx Recording Format (WRF) som kan forårsake at en angriper tar kontroll over den sårbare enheten. Svakheten utløses når en spiller av en spesielt utformet fil med programvaren.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.