Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 29 January 2018

2018.01.29 - Nyhetsbrev

VMware med sikkerhetsoppdateringer. Det japanske crypto-valutavekslingsfirmaet Coincheck Inc. utsatt for hackerangrep. Microsoft deaktiverer Spectre mitigeringer pga. ustabilitet.

VMware med sikkerhetsoppdateringer

VMware er ute med sikkerhetsoppdateringer som adresserer svakheter i vRealize Automation, vSphere Integrated Containers og AirWatch Console.
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]
https://www.vmware.com/security/advisories/VM[...]

Det japanske crypto-valutavekslingsfirmaet Coincheck Inc. utsatt for hackerangrep

Fredag morgen ble det japanske crypto-valutavekslingsfirmaet Coincheck Inc. utsatt for et hackerangrep. Angriperne fikk med seg 500M dollar i potten, noe som setter angrepet på toppen av listen over de 7 største tyveriene av digitale valuta.
Referanser
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-[...]

Microsoft deaktiverer Spectre mitigeringer pga. ustabilitet

Microsoft deaktiverer Spectre mitigeringer i den seneste oppdateringen, KB4078130, som ble tilgjengeligjort i helgen for Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10. Dette er på grunn av patchene har ført til ustabilitet og i noen tilfeller data tap/korrupsjon.
Referanser
http://www.securityweek.com/microsoft-disable[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.