Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 1 March 2018

2018.03.01 - Nyhetsbrev

Opptil 3.4 milliarder brukernavn/passord fra tidligere datainnbrudd er gjort tilgjengelig for nedlasting. Tysklands regjering er rammet av et omfattende dataangrep fra det som ser ut som russiske hackere.

Stor passord-dump fra tidligere datainnbrudd gjort tilgjengelig for nedlasting

Siden 19. februar har en passord-dump med opptil 3,4 milliarder brukernavn/passord fra en rekke kjente og mindre kjente datainnbrudd de siste årene blitt gjort tilgjengelig for nedlasting.
Referanser
https://www.cyberwarnews.info/2018/02/28/anot[...]

Tysklands regjering rammet av dataangrep

Nyhetsbyrået DPA meldte onsdag at antatte russiske hackere skal ha stått bak et omfattende og langvarig dataangrep mot blant annet forsvarsdepartementet og utenriksdepartementet. Tyske myndigheter bekrefter at et angrep har funnet sted.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/tysklands-regjer[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.