Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 12 July 2018

2018.07.12 - Nyhetsbrev

Sikkerhetsoppdateringer fra Adobe og Cisco. APT rapport fra Kaspersky. To ny Spectre svakheter. Kjent BGP-hijacker kastet av internett.

Stor sikkerhetsoppdatering fra Adobe

Adobe gir ut sikkerhetsoppdatering som skal dekke over 100 svakheter fordelt på produktene Adobe Flash, Acrobat, Connect, Experience Manager, og Reader. Det fleste av svakhetene skal være knyttet til Adobe Acrobat og Reader.
Referanser
http://blogs.adobe.com/psirt/?p=1581

Sikkerhetsoppdatering fra Cisco

Cisco gir ut oppdatering for å rette svakheter knyttet til IP Phone 6800, 7800, 8800 og StarOS.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

Rapport om APT aktivitet i andre kvartal 2018

Kaspersky Lab’s Global Research and Analysis Team (GReAT) har gitt ut en rapport som oppsummerer trender og aktivitet observert i andre kvartal 2018.
Referanser
https://securelist.com/apt-trends-report-q2-2[...]

To nye Spectre bugs

To forskere mottar $100,000 i bug bounty fra Intel etter å ha avdekket en variant av Spectre kalt Variant 4 av Intel.
Referanser
https://threatpost.com/fresh-spectre-variants[...]

Kjent BGP-hijacker kastet ut av internett

Det portugisiske web-hosting selskapet BitCanal skal effektivt ha blitt kastet ut av internett etter at over halvparten av deres internett-tjenestetilbydere skal ha valgt å skille lag med dem. Selskapet skal lenge ha vært mistenkt for å drive såkalt "BGP-hijacking", der de har overtatt store grupper av IP-adresser og solgt dem til spammere.
Referanser
https://dyn.com/blog/shutting-down-the-bgp-hi[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.