Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 10 December 2014

2014.12.10 - Nyhetsbrev

Microsoft og Adobe har begge sluppet oppdateringer til flere av sine produkter som retter en rekke feil, hvor flere er rangert som kritiske. VMware har også rettet en feil i vCAC.

VMware har sluppet sikkerhetsoppdateringer for vCloud Automation Center

VMware har sluppet sikkerhetsoppdateringer for vCloud Automation Center (vCAC). Oppdateringen retter en svakhet i Remote Console (VMRC) som kunne ført til rettighetseskalering.
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMS[...]

Microsoft har sluppet oppdateringer for desember

Microsoft slapp i går kveld 7 oppdateringer, som retter 25 svakheter. Tre av oppdateringene er rangert som kritisk og omfatter Microsoft Windows, Microsoft Office og Internet Explorer.
Referanser
https://technet.microsoft.com/library/securit[...]

Sikkerhetsoppdatering for Adobe-produkter

Adobe har sluppet oppdatering for Adobe Reader, Acrobat og Flash Player. Oppdateringene for Reader og Acrobat retter 20 svakheter rangert som kritiske, mens oppdateringen for Flash Player retter 6 svakheter rangert som kritiske.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/read[...]
http://helpx.adobe.com/security/products/flas[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.